insect shield filt - Insektsskyddande filt

 insect shield filt - Insektsskyddande filt

 Insect Shield filt är en filt som ger ett skydd mot olika insekter och passar bra på utflykten, vid jakten, i hundbädden eller hemma i trädgården.Filten kan användas såväl utomhus som inomhus när du behöver ett extra skydd mot mygg, myror, knott, älgflugor, loppor eller fästingar. Givetvis kan den användas även om man inte har hund.

Filten är utformad för att ge ett långvarigt och effektivt skydd mot olika insekter som mygg, och rekommenderas av WHO.

Insect Shield® är registrerat av Environmental Protection Agency. Via forskning och tester har man tagit fram och behandlat filten med en patenterad formula som är ett effektivt och för oss luktfritt insektsskydd. 

Filten kan användas av både dig och hunden. Textilmaterialet är behandlad med Permetrin som är den syntetiska formen av Pyretretum. Insect Shield, är en varumärkesskyddad metod för att behandla textiler med ett inbyggt insektsskydd mot mygg, fästingar, knott, flugor och andra insekter. Ämnet är dödligt för insekter och fungerar som ett naturligt gift, men är ofarligt för människan och andra däggdjur. Insect Shield är godkänd att användas av gravida kvinnor och bebisar.

Filten kan användas såväl inne som utomhus. Den kan tvättas i 30°. Effekten håller i sig i upp till 30 tvättar med bibehållen effekt. Filten är tunn och kan placeras på annat underlag om man vill. Den väger inte mycket och är enkel att rulla ihop och ta med sig i väskan.

 


Artnr: Benämning: Pris: Färg/storlek: Antal:
103 insect shield filt - Insektsskyddande filt (Lägg till i Önskelista ) 498,00/st  

Tillbaka